Select Page

El curs tindrà lloc els dilluns 16, 23 i 30 de maig en horari de 14.45 a 16.45 h.

La regidoria de Comerç, dirigida per Miguel de la Hoz, segueix apostant per la formació d’empresaris i comerciants amb l’objectiu d’augmentar l’èxit dels seus negocis. En esta ocasió ha apostat per posar-los a disposició un curs sobre el maneig de TrypAdvaisor, una plataforma que allotja opinions d’usuaris que valoren la seua experiència en comerços, establiments turístics, gastronòmics i serveis rebuts.

Segons ha explicat el responsable municipal de Comerç, durant el curs els assistents podran distingir els elements components del seu perfil a TripAdvisor, així com conèixer les eines de publicació, manteniment, seguiment i resposta pública; cuidant la imatge de l’empresa, per aconseguir el millor posicionament del perfil davant del client real i potencial”.

El curs, que contempla tres jornades de formació presencials, ha estat distribuït en quatre mòduls. En el primer mòdul es mostraran els beneficis i importància de la reputació online; les funcions bàsiques de l’eina i la creació i l’actualització del perfil del negoci. En el segon mòdul es mostrarà com augmentar la popularitat a Tripadvisor i els factors clau, creant una estratègia anual. Al tercer mòdul s’ensenyarà com donar resposta tant als comentaris positius, com als negatius; detectar i reportar opinions falses; com crear i personalitzar formats de comunicació i resposta al client i al darrer dels mòduls, el quatre, es coneixerà que és el Benchmarking: Tria i aprofita el teu competència. Estratègies de seguiment. Generar opinions positives dels clients i el Travellers’ Choice & Travellers Choice Best of the Best.

“Una vegada finalitzada la formació presencial, els participants tindran accés a la plataforma moodle durant un mes, on estarà el temari i el formador a la seua disposició”; ha apuntat Miguel de la Hoz.

Es tracta d’un curs gratuït per a l’assistent, impartit per l’empresa Neoconsulting i per a la inscripció del qual cal enviar un mail a comerç@altea.es  o telefonar al 965 84 13 00 on s’aportarà nom i cognoms, correu electrònic i telèfon . Les places són limitades, respectant l’ordre de sol·licitud. Per acudir al curs, l’interessat haurà d’anar amb el vostre ordinador portàtil per accedir al vostre perfil.

Finalment, Miguel de la Hoz anima comerciants i empresaris a participar en esta iniciativa formativa que redundarà en el benefici dels seus negocis.

Pin It on Pinterest