Select Page

La nova regidora d’Igualtat, Anna Lanuza Berenguer, ha estrenat càrrec lliurant els diplomes a les dones migrants que, durant quatre mesos, han assistit quinzenalment a les classes que s’han impartit al Centre Social en matèria de participació social en igualtat, xarxes de comunicació i empoderament. Una iniciativa fruit del projecte “Som i Teixim”.

La responsable d’àrea ha agraït la seua participació i ha posat el departament d’Igualtat a disposició de les presents.

“Este curs servirà perquè pugueu introduir-vos una mica més a la vida pública del municipi, que també us pugueu constituir en un futur com una associació de dones migrants que vos done l’oportunitat de participar en els diferents consells municipals que hi ha i que pugueu tenir veu, vot i que pugueu presentar les vostres propostes”, ha apuntat Anna Lanuza.

“El diploma vos servirà també per fer currículum i facilitar-vos la immersió laboral, que sempre és complicada per a la dona, però quan parlem de dones migrants sembla que les barreres són encara més grans. Este és un passet més i felicitats”. Ha comentat la regidora.

Este projecte d’apoderament femení ha sigut subvencionat per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i impartit per l’empresa Calandra, experta en Igualtat i Violència de Gènere, al llarg de vuit sessions de dos hores de durada entre els mesos de març i juny. Han assistit al curs més de 15 dones de Colòmbia, Cuba, Argentina i Mèxic que s’han beneficiat dels continguts d’esta formació en matèria de participació social en igualtat, creació de xarxes de comunicació i suport entre elles i en el seu apoderament perquè puguen desenvolupar projectes de vida lliures de violències masclistes.

La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Altea s’ha compromès amb les dones migrants a continuar treballant en projectes que els ajuden a millorar la situació i aconseguir la incorporació al mercat laboral. Per a Anna Lanuza, “hui posem un punt i seguit a la feina i al compromís que amb vosaltres, les dones migrants, hem adquirit des de la Regidoria d’Igualtat i que reprendrem després de l’estiu. Els diplomes que hui vos lliurem són un reconeixement al vostre esforç i treball i volem que els mateixos us servisquen a més per enriquir el vostre currículum professional”.

Pin It on Pinterest