Select Page

La 3a edició de “La Cuina de les Barques” se celebrarà del 21 al 30 de juny.

Once són els restaurants que participaran en la jornada gastronòmica “La Cuina del les Barques”, organitzada per la regidoria de Comerç. Aquestes jornades tindran lloc a Altea, del 21 al 30 de juny. Així ho ha donat a conèixer l’edil en funcions, Anna Alvado, qui ha ressaltat la qualitat i varietat dels menús proposats per cadascun dels establiments col·laboradors, a més de l’augment, cada any, dels participants.

Els participants en aquesta jornada gastronòmica són Bon Vent Club Nàutic d’Altea; El Cantó del Palasiet; El Bodegón de Pepe; El Pescador; Restaurante il Timone; La Caldera; Las Pocicas de Mar; La Palapa; L’Olleta Chiringuito; Maná Lounge Beach i Melitón. El preu dels menús oscil·la entre els 26 i els 35€.

Alvado ha destacat que “s’aprecia la qualitat en els menús elaborats pels restaurants participants en aquesta tercera edició, els qui han tingut en compte productes locals com són el nispro, l’alvocat, les faves, els brioixos de dacsa o les clòtxines, entre altres”.

Per la seua part, María José Tent, ha explicat que, “quant als premis, com en edicions anteriors, es premiarà a la participació, tant dels establiments com dels comensals. Concretament es repartiran tres premis als restaurants participants millor valorats, la puntuació dels quals l’emetran els propis clients tenint en compte diversos aspectes com el sabor del menú, la presentació dels plats i el servei rebut. Quant als premis per als comensals, se sortejaran dos xecs de 100€ per a gastar en el comerç local; cinc estotjos de vi de Bodegas Torres i, com a novetat enguany, 11 lots de Chocolates Pérez”.

L’edil en funcions de l’àrea de Comerç ha ressaltat la seua satisfacció, “estic molt orgullosa perquè enguany s’ha complit l’objectiu de consolidar una jornada gastronòmica de qualitat a Altea, utilitzant productes de temporada del mar i de la nostra horta. Prova d’això és la participació, en aquestes jornades, de destacats restaurants alteans”. Finalment ha agraït la participació dels restaurants, el treball de la coordinadora de la iniciativa, María José Tent i la col·laboració de Chocolates Pérez i Bodegas Torres; així com ha animat a la població alteana i residents a la comarca a gaudir d’aquesta tercera edició de “La Cuina de les Barques”.

En la presentació d’aquesta iniciativa han estat també presents Belén Mira, del Bon Vent Club Nàutic; Giancarlo Milà, del Restaurante il Timone i Javier Hortelano, del Bodegón de Pepe, els qui s’han mostrat molt il·lusionats i agraïts per la iniciativa duta a terme des de l’àrea de Comerç.

Fullet La Cuina de les Barques 2019

Pin It on Pinterest