Select Page

L’edil de Turisme, Xelo González, i la tècnica de l’àrea, Ana Pérez Alós, participaven ahir al matí a les jornades d’accessibilitat “Construint un món millor amb tots inclosos”, organitzades per Ilunion, que tenien lloc a Madrid.

L’accessibilitat, com a factor de canvi des de les empreses i l’administració pública, ha sigut el tema que ha centrat la taula rodona en què va intervindrer la responsable municipal de Turisme alteana, que citava tres de les accions posades en marxa a Altea recentment en pro de l’accessibilitat: els codis NaviLens, els pictogrames destinats a la identificació de negocis i empreses i un espot publicitari protagonitzat per una actriu sord-signant per a la campanya 2021 de Visit Altea.

“Com a destinació intel·ligent, l’accessibilitat és una qualitat transversal a la governança i això ha implicat un canvi en la forma de treballar, per a la qual s’han impartit cursos de formació als diferents actors i s’ha actuat sobre el propi destí amb diferents accions a favor de la mobilitat urbana, però som conscients que falta molt de camí per recórrer”. Ha explicat Xelo González.

Finalment, Xelo González ha agraït la invitació cursada per Ilunion al municipi d´Altea per participar en esta jornada sobre accessibilitat. “Ens congratula participar en este tipus d´iniciatives en què cada participant compta la seua experiència, ja que això suposa un reconeixement a les accions i treball de l´Ajuntament d´Altea”.

 

 

Pin It on Pinterest