Select Page

Rumors Altea i La Sidrería Escondida s’alcen amb el segon i tercer lloc.

L’hamburguesa del Bar de Confiança ha sigut la designada pel jurat com la millor d’entre les 23 participants a l’Altea Burguer Gourmet, organitzat per l’Associació d’Hostalers i Empresaris d’Altea, AHEA, amb el suport de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altea.

Al matí de hui ha tingut lloc el lliurament de premis a la seu d’AHEA i hi han acudit els locals premiats i alguns dels participants;1er tinent d’alcalde, Deo Sánchez, en representació del Consistori i la junta directiva de l´associació organitzadora, presidida per Juan Abril.

Després de la felicitació i agraïment als participants per part del regidor, el president d’AHEA ha revelat que han sigut 1.050 les valoracions emeses pel públic, però moltes més les hamburgueses consumides durant estes jornades gastronòmiques. Un fet que han confirmat els participants, que s’han mostrat tan satisfets amb esta primera edició de l’Altea Burguer Gourmet que han traslladat AHEA el seu desig que l’any que ve es prolongue la iniciativa durant més dies.

En paraules de Juan Abril, “durant els dies en què ha tingut lloc esta jornada gastronòmica, hi havia carnisseries del municipi que no donaven abast preparant hamburgueses. Cosa que és bona perquè a més de treballar l’hostaleria, s’ha donat feina i ingressos de manera indirecta a altres negocis”.

Pel que fa a les hamburgueses destacades pel jurat d’esta primera edició d’Altea Burguer Gourmet, el segon lloc ha sigut per a Rumors Altea i el tercer per a La Sidrería Escondida.

A la categoria sabor, les millors valorades pel públic han sigut les hamburgueses de la Sidreria Amagada, la de Pla B i la de Melitón Jardí.

A la categoria presentació, el públic s’ha decantat per la Picaeta de Lola, Assambra Bar i Zero Zero.

I finalment, AHEA ha atorgat un premi especial al local que més hamburgueses ha venut i que ha sigut Rumors Altea.

 

Pin It on Pinterest