Select Page

El passat dissabte 1 de juny tenia lloc a la Plaça de l’Ajuntament la I Jornada de Medi Ambient sobre reciclatge destinada als més petits de la casa. En aquesta jornada es van dur a terme diverses activitats de conscienciació i reciclatge, disposades per Projectes Educatius Altea.

Entre les activitats que els xiquets i xiquetes van poder gaudir, estaven un Memory de residus; la classificació de residus a través de jocs; el Contacontes “Estimat Món”, en què l’autora alteana, Ana Álvarez, va presentar el seu nou llibre i els participants van realitzar després un treball manual referent al llibre, una medusa amb material reciclat; Llenç ecològic en el qual tots els participants van deixar la seua empremta dactilar en un arbre a manera de full; Sambori del cicle de l’aigua, en què jugant els més petits van aprendre el cicle de l’aigua i també hi havia una zona de castells inflables que a més va servir per captar l’atenció de les famílies que passejaven pels voltants de la Plaça de l’Ajuntament.

Pin It on Pinterest