Select Page

L’Oficina de Projectes Europeus (OPE) EuroAltea, a través del Programa Europeu ‘Eurodisea’, ha rebut a Ana Rita Almeida, una jove portuguesa que ocuparà durant 5 mesos el lloc d’informadora turística en l’Oficina de Turisme.

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares; l’edil responsable de l’àrea de Projectes Europeus, Pere Lloret; la regidora de Turisme i Comerç, Anna Alvado; el responsable del programa ‘Eurodisea’ a la Comunitat Valenciana, Manuel Reig; la tècnica de Turisme, Ana Pérez Alós; i la coordinadora de l’OPE, Paloma Verdú, han donat la benvinguda a la jove portuguesa.

‘Eurodisea’ és un programa d’intercanvi de l’Assemblea de les Regions d’Europa (ARE) que ofereix pràctiques remunerades, de tres a set mesos als països adherits al conveni, als joves que estan buscant treball i que tinguen de 18 a 30 anys. L’objectiu és proporcionar-los una experiència professional i donar-los l’oportunitat d’aprendre una llengua estrangera o millorar el seu coneixement sobre ella. Es tracta d’un programa de reciprocitat, per la qual cosa els alteans i alteanes interessades en aquest, tenen a disposició l’OPE per a informar-se sobre aquest i altres programes disponibles. Els joves participants en el programa tenen dret a pràctiques; curs d’idioma; allotjament; salari o subsidi mensual; segur i certificat.

Pin It on Pinterest