Select Page

Del dimarts 30 d’abril al diumenge 5 de maig tindrà lloc la setzena edició d’Encontes, el Festival de Narració Oral d’Altea, que organitza l’Ajuntament, a través de la regidoria de Cultura, i Aktes Teatre. Sis dies en què contes, llegendes, històries i rondalles inundaran els carrers i places d’Altea per al gaudi de xicotets i majors.

De la mà de Blai Senabre, director i coordinador de la iniciativa, Encontes ofereix una àmplia diversitat d’activitats destinades a diferents públics. Entre elles, les sessions de contes per a xiquets; les sessions destinades al públic familiar o tots els públics; el mercat d’intercanvi de llibres, situat a la Casa de Cultura; les sessions de contes per a adults; el Vermut de Contes o la ruta “Un poble amb història… i màgia: llegenda i ciència pels carrers d’Altea”, amb Juanvi Martín Devesa.

Els narradors i narradores que participaran en la present edició procedeixen en la seua majoria de la Comunitat Valenciana, però Encontes 2019 compta també amb Gricelda Divaldi de l’Argentina; Légolas Col·lectiu Escènic d’Alcalá de Henares i Santi Rovida de Catalunya. De la Comunitat Valenciana són: Almudena Francés, Carles Cano, Juanvi Martín, Llorenç Giménez, Monipopins i Silvia Ripoll.

Com és ja habitual, Encontes es traslladarà a la Plaça de l’Església d’Altea la Vella i a Vila Gadea amb l’objectiu d’acostar les seues històries als alumnes del CEIP Altea la Vella i el CEIP de l’Olla. També hi haurà sessions específiques per a l’alumnat del CEIP Les Rotes, CEIP el Blanquinal i CEIP Garganes, que es desplaçaran fins a les principals places del municipi, -Plaça de l’Aigua, la Plaça la Pau i la Plaça del Mestre la Música- per a gaudir de la fantasia d’Encontes.

Des de l’àrea de Cultura, el seu edil, Diego Zaragozí convida a la ciutadania a gaudir un any més d’Encontes i agraeix a Blai Senabre la seua dedicació a aquest consolidat projecte.

Més informació en www.encontes.es.

Programació Encontes 2019

Pin It on Pinterest