Select Page

El sorteig dels tiquets regal, per import de 200 € cada un, se celebrarà el proper 29 de maig

La regidoria de Comerç, encapçalada per Anna Alvado, ha posat en marxa una nova acció de la campanya “1.000 botigues, 1.000 motius”, que preveu el sorteig de 3 premis de 200 € a consumir en qualsevol establiment alteà.

Els tiquets de compra en establiments del municipi, han d’estar emesos entre el 23 d’abril i el 24 de maig i es lliuraran al departament de Comerç fins al 28 de maig.

El sorteig dels premis s’efectuarà en Ràdio Altea el 29 de maig i com ha explicat l’edil, “els premis es podran gastar en qualsevol comerç o establiment d’hostaleria de la localitat”.

Anna Alvado ha recordat que “per cada tiquet de 30 € de compra que la persona participant aporte al departament de Comerç, aquest rebrà una participació per al sorteig, fins a un màxim de 3 participacions per tiquet”.

És el tercer any consecutiu que se celebra la campanya i l’edil de Comerç ha revelat que en l’última edició, al maig de 2018, van ser més de 16.000 € en compres els que sumaven els gairebé 400 tiquets lliurats al departament. “Aquesta acció el que pretén és incentivar les compres en el municipi, sobretot de cara a èpoques de l’any propícies, com per exemple és aquesta, en la qual les famílies realitzen compres de cara a les comunions i època estival”, ha assenyalat Alvado .

Anna Alvado ha conclòs animant a la gent a participar en aquesta nova acció comercial perquè “comprar a Altea té premi”. “El que volem des de la regidoria és que totes les accions que realitzem des del departament repercutisquen directament en el comerç local, tant en la campanya en si, com en els diners que es canvia en els tres premis”.

Pin It on Pinterest