Select Page

La regidoria de Comerç, dirigida per l’edil Miguel de la Hoz, ha engegat una nova edició de la campanya comercial “1.000 Botigues, 1.000 Motius”, amb l’objectiu de conscienciar la població de la importància que té comprar al xicotet comerç local. La campanya comença hui 2 de maig i acabarà el 31 d’este mateix mes. Així ho ha anunciat De la Hoz, que recorda que comprar a Altea té premi.

Els participants a la campanya podran ser premiats amb un premi de 100€ per gastar al comerç alteà. En acabar el període de compres marcat, se sortejaran 6 vals regal, per un import global de 600€.

Quant a l’objecte de la promoció, Miguel de la Hoz ha subratllat que “el benefici de comprar als xicotets comerços locals repercuteix tant al comerciant com al propi client, qui rebrà una atenció personalitzada i adequada a les seues necessitats, garantint-li qualitat i confiança en el servei que rebem”. “En el cas del xicotet comerç, este veu incrementades les seues vendes, fet que comporta un benefici per al municipi que veurà augmentat l’ocupació, el consum i la inversió”; ha afegit el responsable municipal de Comerç.

Pel que fa a les condicions de participació en el sorteig, el consumidor haurà de fer compres en establiments del xicotet i mitjà comerç de la localitat d’Altea destinats al consum. En esta ocasió, s’ha triat com a temàtica les compres de regals i complements per a casaments, batejos i comunions, per la qual cosa no s’acceptaran compres de productes de necessitats bàsiques, de farmàcia i de serveis. Segons informa l’edil.

Per participar en el sorteig s’han de fer compres per un import igual o superior a 30€, podent ser acumulable l’import de diverses compres fetes al mateix establiment a partir dels 10€.

Els justificants de compra es presentaran a l’àrea de Comerç de l’Ajuntament, planta baixa de l’edifici consistorial, on es lliurarà una participació per al sorteig per cada 30€ de compra, amb un màxim de 3 participacions per justificant; de manera que, encara que la compra supere els 90€ se n’obtindran 3 participacions.

El sorteig es farà de forma pública a Ràdio Altea durant el matí del 2 de juny. S’extrauran 6 números, que seran les persones guardonades amb els premis. A més s’extrauran 3 números suplents, que per ordre d’extracció seran anomenats en el cas de no poder contactar amb les persones agraciades amb el premi.

Una vegada comprovat que el premi és correcte, serà bescanviat a les oficines de l’Ajuntament d’Altea, Plaça José María Planelles núm. 1, per un “passaport comercial”, on tota compra efectuada a qualsevol comerç local d’Altea quedarà anotada fins a arribar a la quantitat dels 100€ juntament amb el segell de l’establiment i el tiquet de compra corresponent. Una vegada completat el passaport, es retornarà a la Regidoria de Comerç abans del 13 de juliol per a la seua comprovació i s’efectuarà el corresponent ingrés al compte de la persona premiada.

“Esperem que amb esta nova edició de 1.000 Botigues, 1.000 Motius es registre un increment de les vendes al xicotet i mitjà comerç local en esta època de l’any primaveral, marcada per les celebracions familiars en què se solen comprar regals i articles d’ús personal com ara roba, sabates, ulleres, material esportiu, objectes de decoració i perfums, entre d’altres. Una demanda que Altea pot satisfer a la perfecció atesa la quantitat, la qualitat i l’especialització de l’oferta que presenta”. Ha conclòs l’edil de Comerç, que ha animat a alteans i alteanes a continuar comprant al comerç local.

Pin It on Pinterest