Select Page

El Departament de Turisme d’Altea, encapçalat per la regidora de Turisme Anna Alvado i acompanyada per l’informador turístic Pablo Pérez, es desplaça hui a Barcelona per promocionar Altea a la fira B-TRAVEL a la Ciutat Comtal.

La 27a B-TRAVEL, Saló de Turisme de Barcelona, ​​es celebra al Recinte de Montjuïc del 22 al 24 de març de 2019 i la marca Visit Altea tindrà el seu espai al pavelló nº8, dins de la Costa Blanca a l’estand de Turisme Comunitat Valenciana. Entre els productes que Altea presentarà a la fira es troba el fullet de Setmana Santa, amb totes les activitats programades per a aquestes dates, destacant les visites guiades gratuïtes, els concerts de la Ruta de les Ermites i la XXXVI Mostra d’Artesania. A més, Altea oferirà tota l’oferta nàutica, hotelera, rutes de senderisme, així com les jornades gastronòmiques “La Cuina de les Barques” i “Fruits de Tardor”.

Catalunya és una de les principals comunitats emissores de turistes a la Comunitat Valenciana; és per això que la Regidoria de Turisme ha considerat oportuna, per segon any consecutiu, la seua assistència a aquesta fira que, per la seua ubicació en ple centre de Barcelona, ​​rep un gran nombre de visitants.

Pin It on Pinterest