Select Page

Altea es promociona, baix el paraigua de la Costa Blanca, a l’edició 2023 de la B-Travel; el Saló de Turisme d´Experiències de Fira Barcelona. L’esdeveniment se celebra este cap de setmana, del 24 al 26 de març, al recinte de Montjuïc. Este any la fira se centra en turisme segur i sostenible.

La regidora de Turisme, Xelo Gonzalez, ha ressaltat que “és una gran oportunitat per promocionar el municipi i la distinció d’Altea com a primer DTI -Destí Turístic Intel·ligent- de menys de 50.000 habitants i donar a conèixer les importants accions que s’estan realitzant a matèria de sostenibilitat i l’aposta d’Altea com a destinació segura”.

“La cultura, el ciclisme, la nàutica i la natura són camps que permeten a Altea desestacionalitzar el turisme i per això portem a B-Travel l´àmplia oferta que tenim en estos sectors”, ha comentat la regidora d´àrea, Xelo Gonzalez.

Esta fira concentra més de 200 expositors en representació d’un miler d’empreses turístiques, entre les quals hi ha agències de viatges, hotels, operadors de creuers, companyies de transports, restaurants i empreses de serveis turístics.

Pin It on Pinterest