Select Page

Altea es promociona, sota el paraigües de la Costa Blanca, en l’edició 2022 B-Travel, el saló de turisme d’experiències de Fira de Barcelona. L’esdeveniment se celebra este cap de setmana, de l’1 al 3 abril, en el recinte de Montjuïc. Enguany la fira se centra en turisme segur i sostenible.

La regidora de Turisme, Xelo Gonzalez, ha ressaltat que és una “gran oportunitat” per a promocionar el municipi i la distinció d’Altea com a primer DTI (Destinació Turística Intel·ligent) de menys de 50.000 habitants i donar a conéixer les importants accions que s’estan realitzant en matèria de sostenibilitat i l’aposta per Altea com a destí segur.

“La cultura, el ciclisme, la nàutica i la naturalesa són camps que permeten a Altea desestacionalitzar el turisme i per això portem a B-Travel l’àmplia oferta que tenim en aquests sectors”, ha finalitzat la regidora de l’àrea, Xelo Gonzalez.

Esta fira concentra més 200 expositors en representació d’un miler d’empreses turístiques. On es troben agències de viatges, hotels, operadors de creuers, companyies de transports, restaurants i empreses de serveis turístics.

Pin It on Pinterest