Select Page

Restaurant Mallol, Les Pocicas del Mar i Tossal Roig, els restaurants més valorats de les jornades.

Divendres passat, la regidoria de Comerç, amb la seua regidora Anna Alvado al capdavant, feia entrega dels múltiples regals repartits entre els participants, comensals i restauradors, de la ruta gastronòmica “El Plat de Calent”, que ha tingut lloc a Altea i Altea la Vella del 22 de febrer al 3 de març.

Pel que fa als premis atorgats als restaurants, basats principalment en la valoració que els clients han atorgat a la qualitat, servei i presentació dels menús i al nombre de menús servits, el primer premi l’ha aconseguit el Restaurant Mallol d’Altea la Vella; el segon premi ha recaigut en Las Pocicas del Mar, situat al carrer Sant Pere i el tercer millor valorat ha estat el Tossal Roig ubicat a la Partida l’Olla.

L’edil de Comerç, Anna Alvado, agraïa la feina dels 12 restaurants que han participat en la iniciativa; donava l’enhorabona a tots els restaurants per les magnífiques puntuacions obtingudes i en especial als guanyadors; “done l’enhorabona a tots perquè les puntuacions han estat fantàstiques en els 12 restaurants participants, independentment de la quantitat de comensals que haja atès cadascun. Tant el servei, com la presentació i la qualitat del menú han estat molt ben valorats per totes les persones que hi han participat. ”

El balanç de la tercera edició del Plat de Calent realitzat per l’edil ha estat molt positiu. “Ha estat tot un èxit. La valoració és positiva perquè és una època fluixa, finals febrer i principis març i els comerciants agraeixen qualsevol acció que els generi treball, que és l’important, i a més, els faça una apreciable promoció publicitària”; declarava Alvado.

“És molt satisfactori veure com el projecte que va iniciar aquesta Regidoria fa 3 anys, es va consolidant i augmentat la participació any rere any. També és un orgull escoltar els propis restauradors reconeixent que és molt positiu participar en aquestes jornades perquè al final la important inversió en publicitat la realitza l’Ajuntament i ells aconsegueixen tenir feina en una època de poca afluència i a més que nous clients coneguen els seus restaurants ” .

A més dels guardons als restaurants, els guanyadors per sorteig dels premis als comensals han recaigut en Pere GP, Jaume PJ, Mari Carmen H., Maria Magdalena SG, Julian M., Toñi C., José S., Irina L ., Claudia G., José A., R. i Mercedes, que han aconseguit un lot de vi cada un, gentilesa de Bodegues Torres.

Els bons de 100 € per gastar en el comerç local han estat per Bàrbara A. i Alberto C. El sopar o dinar per a dues persones l’han aconseguit Rosa Ana R., Sergio Antonio T. i Johannes V .. I el tast maridatge de cerveses Althaia la gaudiran Ram P. i Van de Vijfeijke W.

Anna Alvado concloïa agraint la col·laboració dels patrocinadors de les jornades, que juntament a l’Ajuntament les fan possibles, com Turisme GVA; Patronat Costa Blanca; FRIMAR i de manera especial a Gastro Esdeveniments, Bodegas Torres i Althaia cerveses artesanes.

Pin It on Pinterest