Select Page

Roque Ferrer, regidor d’Infraestructures, ha informat de les obres de millora de la mobilitat que s’estan efectuant al Camí de l’Algar i que beneficiaran a tota la ciutadania.

L’edil ha explicat que ‘’s’estan guanyant places d’aparcament i amb aquestes actuacions es reduirà el cost de manteniment, perquè no es suprimeix el carril bici al Camí de l’Algar, sinó que s’opta per una configuració diferent a l’anterior , la qual es començarà a implantar al municipi. A més, a més, es millorarà la seguretat viària, en evitar la circulació en sentit contrari de les bicis respecte al de la resta de vehicles o al suprimir la circulació de bicicletes per la vorera perimetral a la rotonda que connecta l’avinguda Juan Alvado amb el Camí de l’Algar per evitar atropellaments de vianants davant les nombroses queixes rebudes’’.

L’edil ha volgut eixir al pas de les declaracions efectuades per CIPAL sobre aquest assumpte i sol·licita a aquest grup polític municipal ‘’que no es precipite en valorar la millora de mobilitat sostenible que s’està duent a terme, fins a la finalització de les obres, perquè corren risc de quedar en evidència, una vegada més, ja que les millores de mobilitat afectaran a l’ús de les bicis, vianants i persones amb mobilitat condicionada’’.

‘’Pel que fa al sistema de lloguer de bicicletes, -explicava l’edil-, el departament d’Infraestructures troba a faltar a les 16 persones de les que va prescindir CIPAL i PP en la passada legislatura. Perquè si no ara la Regidoria d’Infraestructures no es trobaria amb el problema de personal que no ens permet iniciar la tramitació d’aquest expedient administratiu. Ens toca prioritzar el del Servei de Socorrisme de les platges, per evitar deixar a l’estacada al municipi d’Altea, en general, i al govern de la propera legislatura, en particular, conforme ens va tocar patir a nosaltres, amb un servei tan bàsic com el de salvar vides’’.

Roc Ferrer concloïa assenyalant que ‘’ni CIPAL ni PP estan en condicions de donar lliçons en matèria de carrils bici, atesa la seua manifesta incapacitat de gestió durant la passada legislatura en aquesta matèria’’.

Pin It on Pinterest