Select Page

La nova pintura viària permet guanyar 30 places de pàrquing.

El carrer Benidorm, conegut popularment com a Costera del Gallo, està veient millorada la seua circulació vial i zona d’aparcament gràcies a l’actuació que s’està duent a terme des de la regidoria d’Escena Urbana. Així ho ha informat la nova edil dʻàrea, Aurora Serrat.

“Una actuació que afecta la pintura i la senyalització horitzontal i que consisteix a redistribuir la línia d’aparcament i els carrils de circulació, optimitzant-los a 3,5 metres, es redueix la velocitat a 30km per hora i també s’aconsegueix que s’augmenten les places aparcament en unes 30 més”, explica la regidora.

A més de les 30 noves places d’aparcament per a cotxes, es creen 20 places per a motocicletes, una plaça d’aparcament per a mobilitat reduïda i es col·loquen dos passos de vianants més. “Amb els altres dos passos de vianants s’aconsegueix augmentar la seguretat dels vianants que transcorren per la zona i necessiten creuar el carrer per accedir als carrers adjacents al c/ Benidorm o a les bosses d’aparcament de Belles Arts”. Ha matisat la responsable municipal d´Infraestructures i Escena Urbana.

Aurora Serrat ha assenyalat que “es tracta d’una actuació el temps de durada de la qual és de tres dies i el cost de la mateixa no és elevat, aproximadament 8.000€, però per contra els beneficis per a la circulació de vehicles, vianants i aparcament si són notables, per la qual cosa una vegada acabat el projecte s’ha posat en marxa”.

Pin It on Pinterest