Select Page

La Regidoria d’Educació, encapçalada per Vicenta Pérez, ha organitzat un carnestoltes infantil i familiar, que tindrà lloc el divendres 1 de març, de 17:00 a 20:00 hores, en el Pavelló Garganes.

L’edil ha explicat que “l’esdeveniment reunirà diversitat d’activitats, les quals donaran començament a les 17:00 hores amb un taller de globoflexia, manualitats, pinta cares i bota-bota. A les 17:30 hores hi haurà un berenar acompanyat per l’actuació del Mag Malastruc i a les 18:30 hores es celebrarà el concurs de disfresses, seguit d’una desfilada a càrrec de tots els participants. Les inscripcions per al concurs romandran obertes fins a les 18:00 hores”.

Finalment es repartiran tres premis a la millor disfressa, tant per a la categoria d’infantil com per a la categoria familiar. El primer premi consisteix en 150 euros, el segon és de 75 euros i el tercer de 50 euros.

L’edil de l’àrea ha convidat a tots els alteans i alteanes a gaudir del carnestoltes amb els seus fills i filles, “aquesta festa agrada molt i esperem que tinga la mateixa o millor acolliment que l’any passat”.

Pin It on Pinterest