Select Page

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Altea ha organitzat una festa de Carnestoltes infantil per als xiquets i xiquetes de la localitat. Serà el divendres 17 de febrer de 17.00 a 20.00 hores en l’Avinguda de la Comunitat Valenciana.

En aquesta festa hi haurà jocs, música i un espectacle infantil perquè tots els xiquets i xiquetes gaudisquen d’una vetlada inoblidable. A més, hi haurà berenar per a tots els assistents i aquells que vagen disfressats, tindran una sorpresa.

“Un any més volem que els xiquets i xiquetes d’Altea puguen gaudir d’una festa de Carnestoltes feta especialment per a ells. Amb música, jocs i espectacles adaptats. Esperem que, com en altres ocasions, siga un èxit. Convidem a tots a participar”, ha comentat el regidor d’Educació, Miguel de la Hoz.

Pin It on Pinterest