Select Page

“La regidoria d’Educació és l’encarregada d’organitzar aquesta festa que tindrà espectacle de màgia, música i berenar per als assistents”.

El Carnestoltes infantil d’Altea torna enguany amb multitud d´activitats que es desenvoluparan en la *Plaça de La Pau. Un any més, la celebració començarà a les 17.00 hores i finalitzarà a les 20.00 hores.

La regidoria d’Educació de l’ajuntament d’Altea ha organitzat esta festa per a xiquets i xiquetes amb un espectacle de màgia, mini disc, tallers i jocs. L’edil de l’àrea, Xelo González, convida a les famílies al fet que vagen disfressades i gaudisquen d’aquesta divertida vesprada on també hi haurà berenar per als assistents. “Un any més volem que els més xicotets puguen gaudir en la nostra localitat del Carnestoltes amb espectacles adaptats a la seua edat, esperant que siga un èxit com en altres ocasions”, afirma González.

Pin It on Pinterest