Select Page

Dimecres passat tenia lloc la segona de les reunions de treball, en el que va d’any, entre la Regidoria de Comerç i l’Associació de Concessionaris del Mercat Municipal per a la redacció de la nova normativa municipal que regule aquest espai.

La responsable de l’àrea, Anna Alvado agraïa a les persones membres d’aquesta associació la seua predisposició a treballar conjuntament per aconseguir una ordenança actualitzada, ja que l’existent data de 1998. “Volia agrair també el treball realitzat per la companya Marga Moltó, que s’ha estat documentant durant molt de temps per aconseguir redactar una normativa que complisca amb la legislació actual “; afegia Alvado.

Aquesta normativa i el conveni que se signarà després de la seua aprovació, de regular les responsabilitats de cadascuna de les parts, pel que fa al manteniment de l’edifici, la gestió diària del mateix, la regulació dels traspassos i l’horari, entre altres qüestions; segons ha informat l’edil d’àrea.

Segons Alvado, “una vegada preparat l’esborrany consensuat amb l’associació, es compartirà amb la resta de grups polítics municipals perquè puguen aportar el que consideren oportú abans de portar-la a aprovació”.

“Em sent molt satisfeta de poder presentar aquesta ordenança, que tant de temps portem preparant. És necessari per al correcte funcionament del mercat municipal que estiga regulat per una ordenança actualitzada i consensuada amb les persones que exerceixen allí la seua activitat “, ha conclòs l’edil.

Pin It on Pinterest