Select Page

Diego Zaragozí, regidor de Cultura; Maria José Rodrigo i Maria José Pla, tècniques del Servei de Coordinació de Fons Europeus i de l’Oficina de Mecenatge de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, han presentat aquest matí a la Casa de Cultura la reunió informativa sobre la nova Llei de Mecenatge de la Comunitat Valenciana.

Les dues portaveus han donat a conèixer la nova Llei de Mecenatge a la Comunitat Valenciana, a més d’explicar en què consisteix el mecenatge i el micromecenatge, de quina forma poden els mecenes efectuar les seues aportacions, qui pot ser mecenes, quins són els avantatges i qui pot beneficiar-se del mecenatge, entre moltes altres qüestions.

Els interessats a ampliar informació sobre aquesta normativa poden accedir directament a través de la pàgina web de l’Oficina de Mecenatge de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport http://www.mecenatge.gva.es/es/, posar-se en contacte telefonant al 961 92 20 22 o mitjançant correu electrònic a oficinamecenatge@gva.es.

Pin It on Pinterest