Select Page

La Conselleria d’Agricultura de la Comunitat Valenciana posa a la disposició de la ciutadania un assessor per a la tramitació dels expedients

La Regidoria d’Agricultura ha organitzat divendres que ve una reunió informativa per als afectats per la Xylella. En ella s’informarà els interessats sobre el servei d’assessorament que ha posat a la seua disposició la Conselleria d’Agricultura de la Comunitat Valenciana.

La Conselleria d’Agricultura ha llançat dues línies d’ajudes dins de la campanya d’erradicació i control de la Xylella, la d’indemnització per erradicació i la de replantació, i per a tramitar els expedients i assessorar, els afectats comptaran amb un tècnic especialista.

Els interessats en aquest servei, que ofereix gratuïtament la Conselleria, hauran d’aportar una fotocòpia del DNI, el certificat cadastral que acredite la titularitat de la parcel·la afectada per la Xylella i el certificat de titularitat del compte bancari.

“Des de l’Ajuntament i la Conselleria volem que tots els afectats per la Xylella reben la seua indemnització corresponent, tant per erradicació com la nova línia de replantació, per això us emplacem a aquesta reunió on s’informarà de tot i es posarà a disposició l’ajuda d’aquest tècnic per a tramitar els expedients”, ha comentat José Orozco, regidor d’Agricultura.

La reunió es realitzarà en el Centre Cultural d’Altea la Vella el divendres, 11 de març de 2022, a les 19.00 hores.

Pin It on Pinterest