Select Page

El termini de sol·licitud de les mateixes finalitzarà el 15 de maig.

La regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Altea, Imma Orozco, ha informat sobre les noves línies d’ajuda per a la rehabilitació i renovació d’habitatges de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori a través del seu pla “Renhata”. Com ha indicat l’edil d’àrea, aquestes ajudes estan destinades a les actuacions de conservació i millora de la seguretat i de l’accessibilitat i també el lloguer de l’habitatge i lloguer jove.

Tot un ampli programa d’ajudes que es pot consultar des de la pròpia web municipal i en https://www.renhata.es/es i que podran ser sol·licitades fins al pròxim 15 de maig.

Imma Orozco ha recordat que “l’Ajuntament d’Altea forma part de la xarxa OIR, en la qual col·laborem amb la Conselleria en l’aposta per la rehabilitació com a motor econòmic i per millorar les condicions de vida de la ciutadania. Per això també podran informar-se en la nostra Oficina d’Atenció al Ciutadà -planta baixa de l’Ajuntament- “.

La responsable de l’àrea d’Urbanisme ha explicat que “es tracta de posar a l’abast de la ciutadania tota la informació sobre els plans que promou la Conselleria en matèria de rehabilitació i dels quals es poden beneficiar una gran quantitat d’immobles del nostre poble. Tenim molt clar que la rehabilitació té un paper fonamental en la reactivació del sector de la construcció al nostre poble”.

Imma Orozco ha detallat que podrà ser beneficiària d’aquestes subvencions qualsevol persona física, que siga propietària, usufructuària o arrendatària d’un habitatge. Les obres hauran d’estar finalitzades en el moment de la sol·licitud de les ajudes i les mateixes s’hauran d’haver iniciat amb posterioritat al dia 1 de gener de 2018 i haver finalitzat entre el 2 de juliol de 2018 i el 15 de maig de el 2019.

Per finalitzar, Orozco anima la ciutadania que haja realitzat obres de millora en els seus habitatges susceptible d’accedir a aquesta convocatòria a informar-se a les dependències municipals o a través de la web http://www.renhata.es/va.

 

Pin It on Pinterest