Select Page

Diego Zaragozí, regidor de Cultura i Isabel Martínez, responsable del departament de Comunicació de Palau Altea, han presentat este matí la nova programació de l’auditori alteà per als mesos de març a juny. Enguany el ballet i els espectacles familiars cobren especial rellevància a Palau Altea.

Palau Altea estrena temporada amb el Ballet de St. Petersburg ‘La Bella Durmiente’, per a seguir amb el millor flamenc de la mà del Ballet Español de Murcia, el premiat espectacle ‘Perra de Nadie’ de la companyia Marta Carrasco i ‘Leyendas Cosacas’, del Teatre Estatal de Danza Cosacos de Rusia.

Isabel Martínez ha ressaltat que “els més xicotets de la casa també podran gaudir de grans obres com ‘Descubriendo la Isla del Tesoro’, el musical ‘Oliver Twist’, i ‘Peter Pan y Wendy, La historia de Nunca Jamás”.

Una variada programació en la qual també té cabuda l’òpera amb la famosa ‘Madama Buterfly’ i ‘The Opera Locos’, un nou espectacle amb tints d’humor. A més, l’auditori comptarà amb el conegut humorista Goyo Jiménez, amb el seu espectacle ‘Iguantulivinameriaca 2’; Raúl Antón, amb el seu espectacle remember ‘Torna als 90’s’ i la divertida comèdia ‘Separeu-vós junts’, de la companyia La Dependent.

Finalment, els plats forts de la temporada teatral seran a càrrec de la gran Carmen Maura amb l’obra ‘La Golondrina, a més de la tragèdia grega ‘Freda’, de la mà de Lolita Flores.

Diego Zaragozí ha destacat que “la programació no deixarà indiferent a ningú perquè Palau Altea alberga una proposta molt completa, amb música de primer nivell, òpera, teatre, dansa i humor. Una programació pensada per a tots els públics”.

Per a més informació podeu visitar la pàgina web de Palau Altea http://www.palaudealtea.com/.

Pin It on Pinterest