Select Page

Els membres dels col·lectius musicals podran gaudir d’aquest concert amb un 50% de descompte

L’Orquestra de la Comunitat Valenciana, dirigida pel neoyorquí James Gaffigan, obrirà la seua nova temporada en el Palau Altea. Serà el pròxim 1 de setembre, a les 20.00 hores, amb un concert amb obres d’Oscar Esplá, Mozart i Schumann.

Aquesta orquestra, fundada en 2006, compta amb prestigiosos músics i és un dels referents culturals més importants de la Comunitat Valenciana. Cada temporada intervé en les òperes programades en Els Arts i protagonitza un ambiciós cicle de concerts que enguany s’estrena a Altea amb un programa que començarà amb Lírica espanyola, Op. 54 d’Esplá i Salinas i continuarà amb Simfonia en Núm. 34, en Do major, K338 de Mozart per a concloure amb Simfonia Núm. 3, en El meu bemoll major, Op. 97, “Renana” de Schumann.

Per a aquest concert es farà un descompte especial per a col·lectiu musicals. Un 50% per a socis i alumnes de SFA, SRM, EsMuAltea i membres del Conservatori d’Altea, Benidorm, Elda, Oliva, Xàbia i altres municipis. Per a poder aplicar el descompte s’haurà d’aportar el carnet acreditatiu i hi haurà un màxim de tres entrades per membre.

Les entrades estan a la venda en: https://palaualtea.entrades.plus/entrades/és/entrades-musica-concert-james-gaffigan.

 

Pin It on Pinterest