Select Page

Baqueira i Boi Taull són les estacions triades

L’edil d’Esports, Pere Barber, i Juanjo Serrano, membre del Club d’Esquí Nieve Altea, han donat a conéixer les destinacions escollides per practicar esquí esta temporada. Baqueira del 23 al 28 de gener i Boi Taull del 20 al 25 de febrer són les dates i llocs dels quals podran gaudir en grup els aficionats a l’esquí de la comarca.

Com ja és habitual, també han col·laborat les regidories d’Esports o Joventut dels diferents municipis de la comarca: l’Alfàs de Pi, Polop de la Marina, la Nucia, la Vila Joiosa, Finestrat, Benifato, Callosa d’en Sarrià i Altea.

Quant als detalls dels viatges programats, el primer d’ells previst és el de Baqueira del 23 al 28 de gener, amb allotjament a l’hotel Vielha Baqueira by Meliá, forfait per a cinc dies, mitja pensió, assegurança d’accidents i transport en autobús per 570 € adults en habitacions triples i 590 € en habitacions dobles.

La segona i última cita d’esta temporada amb la neu és la de Boi Taull del 20 al 25 de febrer amb allotjament a l’hotel SNÖ Vall de Boí, mitja pensió en hotel en habitacions dobles, triples i quàdruples; forfait per a cinc dies, dues hores de classe diàries amb professor oficial, material d’esquí o snow assegurança d’accidents, transport en autobús. El preu d’este viatge és de 490 € per a adults i 460 € per a menors de dotze anys. També es pot afegir un suplement de 40 € per dinars en pista.

Per a més informació dels viatges o inscripcions cal telefonar al 606158200 (Juanjo), al 607192200 (Jose), al 616373908 (Stefi) o a l’Oficina Municipal d’Esports del Centre Juvenil al 965841334.

Pin It on Pinterest