Select Page

Les dos primeres visites guiades gratuïtes organitzades per la Regidoria de Turisme durant el mes de gener han estat un èxit de participació.

Més de 80 persones es van donar cita a la primera de les visites, el passat diumenge 13 de gener, a càrrec del guia local, Joan Such. El recorregut va transcórrer pel Camí Reial amb la temàtica ‘’L’empremta de la Guerra Civil a Altea’’ i els assistents van tenir l’oportunitat de visitar la Platja de l’Olla, l’interior del niu de metralladores o búnquer, com és conegut popularment.

El 27 de gener, i amb més de 70 participants, la visita guiada va eixir des de la Plaça de l’Ajuntament i va recórrer les partides rurals de Quintanes i Barranquet. Amb la temàtica ‘’Coneix l’horta alteana’’, els assistents van gaudir de les explicacions de la doctora en Nutrició i Ciències de la Salut alteana, Ana Zaragoza.

En ambdues visites, la gran majoria dels assistents provenien de la Comunitat Valenciana, seguits de participants de diversos països europeus així com locals, ja que aquestes visites són una oportunitat única per conèixer la història d’Altea.

La regidora de Turisme, Anna Alvado, mostrava la seua satisfacció davant d’aquestes xifres i animava a la participació en les properes visites guiades del mes de febrer, que tindran lloc els dies 10 i 17. L’arqueòleg alteà Pedro Jaime Zaragozí serà l’encarregat de realitzar la primera visita anomenada ‘’Coneix el Poble Antic d’Altea’’. Les explicacions d’aquesta ruta seran en valencià amb motiu del Dia Internacional de la Llengua Materna, encara que la visita també es podrà seguir en castellà i anglès a través de l’aplicació Play Altea. Diumenge 17 tindrà lloc la ‘’Ruta a Altea la Vella pel Camí Fondo’’, acompanyats pel guia local Felipe Lozano.

Pin It on Pinterest