Select Page

El regidor d’Esports, Pere Barber, anunciava dimecres passat que Altea serà seu d’una de les etapes de la Costa Blanca Bike Race, que se celebrarà els dies 1, 2 i 3 de febrer a tota la comarca.

Des de l’àrea d’Esports s’informa a tota la ciutadania, especialment als que més afecta el recorregut de la prova que, per motius de seguretat, alguns carrers es mantindran tancats des de les 9h del matí del divendres 1 de febrer i fins que finalitze la prova, aproximadament sobre les 14h del mateix dia.

El regidor ha recordat el recorregut de la prova que serà el següent: eixida des de la Plaça de l’Església, carrers Major, Salamanca, Carrer Fondo, Empedrat, Camí Vell d’Alacant, Costera dels Nassos i Avinguda del Port.

A la reunió mantinguda entre els regidors d’Esports, Pere Barber, i el de Trànsit i Seguretat Ciutadana, Vicent Ripoll, amb la Policia Local i els responsables de l’empresa organitzadora, s’ha acordat tallar al trànsit els següents carrers: Carrer del Sol, Plaça de l’Església i accessos pels carrers Sant Josep i Sant Miquel. Per facilitar l’eixida de vehicles del veïnat hi haurà voluntaris i Policia Local per tot el recorregut.

Pin It on Pinterest