Select Page

Aquest cap de setmana el Club Nàutic d’Altea acollirà la primera prova autonòmica de l’any de vela lleugera de la FVCV, l’Open Badia d’Altea, per a les classes Làser Radial, Làser 4.7 i 420.

Durant els dies 19 i 20 de gener el Club Nàutic d’Altea organitza l’Open Badia d’Altea, un clàssic de la vela lleugera en la seua agenda esportiva que com cada any obri les regates de vela autonòmiques de vela lleugera.

Els més de cent regatistes que participaran en la trobada vindran de diferents punts del llevant espanyol, Castelló, València, Alacant i Múrcia. El fred i el temps hivernal que caracteritzen aquesta regata no l’hi posaran fàcil als esportistes.

Les proves arrancaran el dissabte 19 de gener a les 12:00 hores per a les tres modalitats de vela que participen en aquesta regata; Laser Radial, Laser 4.7 i 420. Si el temps ho permet està previst que es realitzen un màxim de sis proves repartides entre dissabte i diumenge.

L’equip del Club Nàutic d’Altea participarà amb els seus regatistes de vela lleugera en la modalitat individual de Làser Radial i en la de navegació de dos tripulants 420. Les mirades estan posades en la parella alteana formada per Alejandro Arroyo i Juan Antonio García, els que han demostrat la seua vàlua en les tres primeres regates de la temporada disputades a la fi de 2018 obtenint molt bons resultats. Ara mateix se situen segons en el rànquing de la Comunitat Valenciana, una posició que intentaran mantenir donant el millor en l’aigua i lluitant per consolidar el seu lideratge en aquest Open Badia d’Altea.

L’equip esportiu del Club Nàutic d’Altea fa setmanes que treballa perquè aquesta regata siga tot un èxit i es desenvolupe amb la màxima seguretat. Són molts els integrants de l’equip del CN ​​Altea que fan possible que aquesta regata es realitze cada any i Altea puga acollir un espectacle tan bonic que ompli de veles la badia: jutges, mesuradors, comitè, balizadores, entrenadors i personal de marineria del club.

Pin It on Pinterest