Select Page

El cap de setmana del 3 al 5 de juny tindran lloc les primeres festes que Altea albergarà després de dos anys de parada a conseqüència de la pandèmia del COVID-19. Es tracta de les festes en honor a la Santíssima Trinitat del barri de Bellaguarda. Una celebració que inaugura el calendari fester de l’estiu. Així ho han informat l’edil de Festes, Marta Lloret i el clavari de la comissió de festes, Toni Orozco.

“Des del departament de Festes estem realment contents de poder començar i recuperar totes les nostres festes, la nostra cultura, tradició, el color, la vida festiva del municipi”; ha assenyalat la responsable municipal de Festes.

Ha sigut el president de l’organització qui ha detallat els diferents actes que componen el programa d’actes, però no sense agrair abans el treball de la comissió de festes i tenir un record especial cap a Maruja Casanova, membre de la mateixa que ja no es troba entre nosaltres.

Toni Orozco ha convidat alteans i alteanes, especialment els veïns de Bella Guarda, a participar dels actes previstos per a tot tipus de públic i edats, que donen inici hui mateix amb el Novenari a la Plaça de la Trinitat i que acabaran el dia 6 amb una missa en memòria dels difunts a l’Església de Sant Francesc.

Finalment, Marta Lloret ha agraït a la comissió de festes el fet de continuar durant la llarga interrupció que ha suposat la pandèmia i reprendre ara estes festes.

“Esperem que gaudiu molt”; ha sentenciat la regidora, qui ha avançat que les properes festes seran les de S. Juan.

 

Pots consultar el programa de festes a: https://www.altea.es/regidories/festes/

 

 

Pin It on Pinterest