Select Page

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Persones d’Edat l’1 d’octubre, la regidoria de Majors ha presentat una variada programació adaptada a les necessitats i habilitats d’aquest grup d’edat. “Octubre, mes del Major” inclou activitats, exercicis i xarrades de diferents temàtiques, totes de manera gratuïta.

L’edil de l’àrea, José Luis León Gascón, ha felicitat els membres d’aquesta generació en el seu dia, sobre els quals ha compartit que “les persones majors han sigut un dels grans col·lectius més afectats per la pandèmia i, en molts sectors, els grans oblidats. Per això, en el dia de hui volem que sàpien que no ens oblidem d’ells i que tornen a poder participar en les activitats dirigides a la tercera edat”.

Durant tot el mes d’octubre, l’auditori del Centre Social acollirà diferents conferències temàtiques sobre el càncer, la diabetis o les conseqüències de la COVID-19 a càrrec de professionals de Anemona, la Universitat d’Alacant i la alteana Mary Beneyto. A més, s’han preparat tallers actius de iAiAGYM i per a la prevenció d’accidents en el gimnàs de les mateixes instal·lacions. La cuina també prendrà protagonisme amb tallers gastronòmics a l’aula de cuina municipal en el centre FPA Algar amb Emma Arstad.

Quant a activitats a l’aire lliure, TAPIS Altea guiarà passejos actius tots els dimecres del mes a les 10 hores des de la Plaça d’Europa. Aquest taller ocupacional també realitzarà manualitats en les seues instal·lacions tots els dilluns del mes a les 10 hores.

León Gascón recorda que “Octubre, el mes del Major” es complementa amb les activitats gratuïtes de taitxí, ioga, costura, pintura o ceràmica que el CEAM manté per a la setmana del 4 al 8 d’octubre.

Pin It on Pinterest