Select Page

Comerç lliura els premis del Concurs d’Aparadors.

La regidora de Comerç, Anna Alvado, ha fet lliurament dels premis del Concurs d’Aparadors als 25 comerços participants, amb altres membres del jurat entre ells el Regidor de Festes, Vicente Ripoll i l’edil del PP, Rocío Gómez.

Com a novetat enguany, l’edil ha explicat que “els membres del jurat vam  prendre la decisió de crear una nova categoria per als establiments d’hostaleria a causa de la seua alta participació. L’any passat va participar un restaurant, enfront dels cinc d’aquesta edició”. En paraules d’Alvado, “s’ha fet lliurament dels premis prèviament anunciats del Concurs d’Aparadors i s’ha procedit d’igual forma amb la categoria d’hostaleria. No deixen de ser establiments diferents i, dins del sector comercial, cadascun té la seua peculiaritat”.

D’aquesta forma, en la categoria d’aparador en establiments comercials, el primer premi ha recaigut en Rosé, guardonada amb 500 euros de compres en establiments i dues setmanes de falques en Ràdio Altea, valorades en 150 euros. El segon premi s’ha lliurat a 8M2, consistent en 300 euros de compres en establiments d’Altea. I el tercer classificat ha sigut JR Òptica, premiat amb 150 euros de compres en establiments.

En la categoria de decoració nadalenca en establiments d’hostaleria, el primer lloc ha recaigut GI & BLA; el segon classificat ha sigut la Cafeteria Filharmònica i en tercer lloc ha quedat la Taverna del Xef.

L’edil ha donat les gràcies i l’enhorabona tant a les persones participants, com a les premiades, “cada any participen més establiments i el nivell és també més elevat”. Finalment, ha animat a tota la ciutadania a realitzar les seues compres als comerços alteans, “comprar en el comerç local és més sostenible, el tracte és més personal i proper, humanitza les ciutats i ajuda a l’economia local. Aquests són solament alguns motius pels quals mereix la pena comprar a Altea i invertir en la nostra localitat”.

Pin It on Pinterest