Select Page

La campanya sota el nom de “El que avui imaginem demà serà realitat, les professions no tenen gènere” pretén conscienciar i informar sobre l’adquisició de joguets des de la igualtat i tolerància zero a la violència en totes les seues facetes.

L’edil de l’àrea, Vicenta Pérez, ha assenyalat que “és molt important mostrar que tant els joguets com les professions no tenen gènere. Considerem necessària l’engegada d’aquesta campanya amb la finalitat de conscienciar i informar, ja que és fonamental que des de xicotets cresquen sense prejudicis a l’hora de jugar i imaginar”.

La campanya es durà a terme del 6 al 9 de desembre al Punt Violeta instal·lat en el mercat nadalenc de la plaça de l’Ajuntament. Com ha avançat la regidora, “en el estand habilitat es repartiran tríptics informatius sobre la importància d’adquirir joguets des de la igualtat i tolerància zero a la violència en totes les seues facetes. A més, estaran disponibles cartes per a enviar als Reis Mags i s’obsequiarà als xiquets i xiquetes amb uns jocs imantats en els quals descobriran que les professions no tenen gènere i que totes i tots podem somiar amb ser el que desitgem”.

 

Pérez ha ressaltat que “els xiquets i xiquetes de hui són el futur, per la qual cosa és imprescindible inculcar-los des de xicotets amb la finalitat de que es desenvolupen des de la igualtat i el respecte; formant així una societat sense discriminacions ni exclusions. Decidim engegar aquesta campanya de joguets no sexistes ni violents, perquè pensem que la millor manera de potenciar la igualtat, el desenvolupament de sentiments i l’empatia és a través dels mateixos, alhora que evitem els que inciten a la violència o discriminació”.

L’edil d’Igualtat i Normalització Lingüística ha convidat a tots els alteans i alteanes a acostar-se al estand habilitat en el mercat de Nadal i gaudir del mateix.

Pin It on Pinterest