Select Page

Els regals van destinats a xiquets en situació de vulnerabilitat

La regidoria de Festes ha oferit un lot de joguets de la marca Playmobil a l’àrea de Benestar Social per al desenvolupament de la campanya nadalenca amb la finalitat de garantir que cap xiquet es quede sense regal. En aquesta línia, Marta Lloret, regidora de Festes, defensa que “la pandèmia no ha de llevar la il·lusió dels més xicotets, per això aportem el nostre gra d’arena per a fer possible l’arribada del Pare Noel i els Reis Mags a totes les cases d’Altea”.

Per la seua part, el regidor de Benestar Social i Sanitat, José Luis León Gascón, agraeix el gest i felicita el personal del seu departament per la coordinació aconseguida per al desenvolupament de la campanya. A més, també ha informat que “enguany comptarem amb joguets donats per les associacions locals Creu Roja Altea i Corazón Exprés”. Tot això, al costat d’una partida del pressupost de l’àrea, espera que “cap xiquet que ho necessite es quede sense el seu joguet aquestes festes nadalenques tan especials”.

Pin It on Pinterest