Select Page

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Altea ha llançat una campanya entre la població per a sensibilitzar i afavorir el consum de joguets per a xiquets i xiquetes, que no estiguen basats en prejudicis sexistes i que no fomenten la violència.

Sota el lema ‘El que hui imaginen, demà serà la seua realitat’ es desenvolupa el contingut d’aquesta campanya, en la qual s’ofereixen una sèrie de recomanacions pràctiques per a afavorir el desenvolupament de la infància a través dels jocs que respecten els valors d’igualtat.

Entre els missatges que s’aborden en aquesta iniciativa de conscienciació, es destaca que no existeixen joguets per a xiquets o xiquetes, ja que el joc és una acció lliure; s’aconsella evitar la utilització de joguets, jocs i videojocs que siguen violents, i a més es recomana l’ús de joguets que estimulen la participació de xiquets i xiquetes, tant en espais públics com domèstics.

La regidora d’Igualtat, Vicenta Pérez, ha incidit en “la necessitat d’inculcar valors d’igualtat i de respecte des d’edats molt primerenques que fomenten el joc lliure entre xiquets i xiquetes des d’una perspectiva igualitària i no violenta, de manera que a poc a poc anem construint entre tots una societat més respectuosa en la qual no tinga cabuda la desigualtat per qüestió de gènere”.

Pin It on Pinterest