Select Page

La Regidoria de Comerç, encapçalada per Anna Alvado, ha presentat les bases del Concurs d’Aparadors 2018 amb l’objectiu de fomentar la creativitat i la decoració dels comerços d’Altea en Nadal.

Com ha explicat l’edil, ”el que pretenem des de la Regidoria de Comerç és aconseguir  un ambient agradable i acollidor en les diferents zones comercials del municipi. I així, fomentar les compres al comerç local i de proximitat en estes dates tan assenyalades”.

Podran participar tots els comerços minoristes que ho desitgen. Els interessats podran inscriure’s en l’oficina de Comerç, al mail altea.comercio@cv.gva.es o al telèfon 965841300, fins al 30  de novembre a les 14 hores.

El jurat estarà presidit per la regidora de Comerç i el formaran persones qualificades vinculades a l’àmbit del comerç i la decoració, a més d’un representant d’ALCEA. Si algun comerciant desitja participar com a membre del jurat, haurà de reunir les condicions de ser representant d’un comerç de la localitat i no participar el seu establiment en el concurs d’aparadors. A més, haurà de fer-ho saber a la Regidoria de Comerç fins al dia 3 de desembre a les 14 h.

S’atorgaran tres premis. A més a més, cadascun dels participants rebrà un diploma de participació. El primer premi està dotat amb 500 €  de compra en establiments d’Altea i dues setmanes de falques en Ràdio Altea per un valor de 150€. El segon premi està dotat amb 300 € de compra en establiments d’Altea i el tercer premi està dotat amb 150 € de compra en establiments d’Altea.

Alvado ha indicat que ”el jurat valorarà la composició, harmonia i equilibri de l’aparador, així com la seua historia i elaboració amb material sostenible”. Comptaran amb un punt extra en la valoració final els establiments que aporten, amb anterioritat al dia 5, una breu memòria del que han creat.

La regidora ha informat que el dia 4 de desembre, a la programació matinal de Ràdio Altea, es donarà a conèixer la composició definitiva del jurat. La visita a tots els establiments serà el dia 5 a les 17.30 h. A continuació, el jurat procedirà a fer la deliberació.

L’entrega de diplomes acreditatius es realitzarà el dia 12 de desembre 2018 a les 13.30 hores a la sala de reunions de l’Ajuntament d’Altea.

Pin It on Pinterest