Select Page

La Regidoria de Joventut i Esports ha cedit el camp de gespa artificial per a impartir classes de rugbi a alumnes de la ESO de l’I.E.S. Bellaguarda. Gonzalo Fernández, entrenador del Club de Rugbi la Vila, actualment en 1ª Divisió d’Honor d’aquesta disciplina, màxima categoria a Espanya, ha impartit aquestes classes en els exteriors de la Ciutat Esportiva d’Altea.

Els professors d’Educació Física, Ximo Zalve i David Rosado han acostat als alumnes al camp de gespa artificial, els qui han gaudit d’una jornada diferent. L’entrenador ha ensenyat als escolars a realitzar passos, treus laterals i ruck, moment que es produeix quan la pilota, després d’un placatge, queda disposada a terra pels dos equips.

Pere Barber ha agraït, en nom de la Regidoria de Joventut i Esports, “la disposició de l’institut per portar a terme aquestes classes, és fonamental fomentar l’esport entre la ciutadania i, en concret, entre els més joves”. Així mateix, ha destacat la col·laboració entre el Club de Rugbi la Vila, el I.E.S. Bellaguarda i l’àrea de Joventut i Esports de l’Ajuntament d’Altea.

Pin It on Pinterest