Select Page

La 11ª edició d’EcoAltea s’ha celebrat aquest cap de setmana en els jardins i aparcament de Palau Altea i en les instal·lacions de la Facultat de Belles Arts, amb el lema “Decréixer per a Créixer”. Malgrat les previsions meteorològiques de fortes pluges, la fira es va poder celebrar amb total normalitat.

La fira, que compta amb el suport de la Regidoria de Participació Ciutadana, i amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea i de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, obria les seues portes el dissabte al matí. Allí presents es trobaven l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, acompanyat per les regidores de Participació Ciutadana, Maria Laviós; de Medi Ambient, Beatriu Nomdedeu; de Turisme i Comerç, Anna Alvado; així com altres edils de la corporació municipal i representants d’EcoAltea.

Entre totes les parades d’artesans, va destacar la presència d’ONG’s i grups ecologistes, un punt arcoíris per a l’atenció a la diversitat LGTBI i identitat de gènere, així com llocs dedicats a l’alimentació i restauració, que van estar plens en hora punta. A més d’una completa programació amb conferències, espectacles, tallers, dansa africana i activitats infantils.

Per la seua banda, Maria Laviós, ha mostrat la seua satisfacció per les milers de persones que han visitat la fira al llarg del cap de setmana. “EcoAltea ha sigut tot un èxit de participació, ha comptat amb més de cent parades provinents, en la seua majoria, de la província d’Alacant i Murcia, però també de València, Castelló, Madrid, Girona, Toledo i Zaragoza, sense comptar les parades que van haver de cancel·lar la seua visita per les previsions meteorològiques”.

Finalment, la regidora ha animat a EcoAltea a continuar sent la fira alternativa referent en la comarca i ha agraït “l’esforç i dedicació de tota l’organització per les activitats tant per a adults com per a xiquets, la quantitat i qualitat dels estands, així com el gran treball realitzat pels voluntaris i voluntàries”.

 

Pin It on Pinterest