Select Page

Enguany, com a novetat, hi haurà un ‘Espai Ecogastronòmic’

La fira de les alternatives, la Fira EcoAltea se celebrarà el 7 i 8 d’octubre. Aquesta iniciativa, que compleix la seua 13a edició, tornarà a oferir productes de proximitat, xarrades, jocs infantils i altres activitats. L’han presentada aquest matí el regidor de Participació Ciutadana, Joaquim Devesa, i Juan Miguel Silvestre, president d’EcoAltea; juntament amb altres membres de l’entitat.

Aquesta fira, organitzada per EcoAltea, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea, la Universitat Miguel Hernández d’Elx i la Generalitat Valenciana, s’instal·larà un any més als jardins del Palau Altea i la UMH. Comptarà amb més de 80 expositors, unes 40 xarrades i més de 40 tallers, un ampli programa d’actes per a adaptar-se a tots els públics i donar a conéixer aquesta forma de vida.

“La Fira EcoAltea s’ha consolidat al llarg del temps com una fira alternativa que posa en valor productes ecològics, de proximitat i respectuosos amb el medi ambient. És una trobada per a artesans, i per a aquelles persones que comparteixen els valors de l’ecologisme, la preservació del territori, la cura del medi ambient… Una oportunitat per a conéixer una altra manera de viure la vida i divertir-se amb el seu ampli programa d’activitats. Voldria agrair l’esforç d’EcoAltea per a organitzar una fira d’aquesta característica que té un important impacte en el nostre municipi, perquè atrau una gran afluència de públic”, ha comentat el regidor de Participació Ciutadana, Joaquim Devesa.

Tal com han explicat des de l’organització la fira continua creixent i enguany comptarà amb més activitats i novetats. Entre les principals novetats estarà el ‘Espai Ecogastronòmic’ en el qual es podrà gaudir de xarrades, tastos, pa ecològic, ví, formatges i altres productes de proximitat que després podran comprar-se en els diferents llocs.

Un any més, els xiquets tindran moltes activitats com a manualitats amb fang, mandalas, conta contes, jocs amb fusta…. A més, l’escenari acollirà espectacles amb músics i cantants d’Altea i altres parts de la província “als quals volem donar una oportunitat”, ha comentat el president d’EcoAltea, Juan Miguel Silvestre.

“Enguany hi ha més afluència que mai, i seguim com sempre buscant varietat que oferir al públic assistent. EcoAltea és actualment un referent a nivell nacional, perquè només hi ha tres fires d’aquest tipus a Espanya, i treballem per a millorar cada any. Convidem a tothom a participar, a conéixer, a formar part d’EcoAltea, sobretot a les noves generacions, perquè volem que siguen conscients que hi ha un món paral·lel i conscient que segueix important valors”, ha recalcat el president de’EcoAltea.

Pin It on Pinterest