Select Page

El Camp sant romandrà obert de 08:00 a 19:00h

Com cada any per estes dates, el departament d’Infraestructures ha dut a terme millores al Cementeri Municipal d’Altea per posar-lo a punt de cara a la festivitat de Tots Sants. Uns dies en què centenars de famílies visiten els seus éssers estimats que reposen al “Camposanto”. Ha explicat l´edil d´àrea, Diego Zaragozí.

L’horari d’obertura d’estes instal·lacions és de 08:00 a 19:00h, fins el proper dia 3 de novembre en què començarà a implantar-se l’horari d’hivern.

Segons els detalls aportats pel responsable municipal d’Infraestructures, “l’Empresa Pública Municipal ha dut a terme, les darreres setmanes, treballs de pintura, xicotetes obres de reparació, revisió de l’enllumenat i millora de la jardineria, amb el propòsit d’optimar les instal·lacions”.

“Són dies en què el Cementeri reuneix una gran afluència de visitants i cal que es trobe en les millors condicions possibles, per la qual cosa, encara que al llarg de tot l’any es cuida el seu estat, les setmanes prèvies a Tots Sants s’emprenen treballs anuals que tenen un cost més elevat o  es necessita més temps per a fer-les”; ha conclòs indicant Diego Zaragozí.

 

 

Pin It on Pinterest