Select Page

La regidora de Comerç i Turisme, Anna Alvado, ha rebut i donat la benvinguda aquest matí als alumnes del màster en Arrossos i Alta Cuina Mediterrània, de la Universitat d’Alacant, que ha impartit una sessió a la Casa Villa Gadea d’Altea.

La coordinadora i professora del màster, Ana Zaragoza, ha destacat “el plaer d’estar a Altea, en un entorn tan privilegiat”. La professora ha agraït la col·laboració i finançament de la jornada per part de les Regidories d’Agricultura i Comerç de l’Ajuntament d’Altea.

El màster s’imparteix a la Universitat d’Alacant i Dénia, i també en la nostra localitat, que com ha destacat Anna Alvado, “Altea és el municipi idoni per a formar als i les professionals d’aquest sector, ja que la gastronomia és molt important per a la nostra economia. Hem de potenciar i promocionar la cuina tradicional, saludable i sostenible”. L’edil de Comerç i Turisme ha obsequiat als assistents amb material promocional de Visit Altea, amb un fullet gastronòmic turístic i el de la pròxima ruta de la tapa “Fruits de Tardor”, que com ha explicat “segueix la línia de gastronomia sostenible que es pretén aconseguir”.

Per la seua banda la Regidora d’Agricultura, Beatriu Nomdedéu ha manifestat que “és fonamental fomentar els productes de la nostra terra i de la nostra agricultura, els productes de proximitat, com una de les vies per a la recuperació d’aquesta agricultura tradicional”. Nomdedéu ha afegit que, “és necessari comptar amb professionals que tinguen com a pilar fonamental l’ús dels productes de la nostra terra per a cuinar”.

Ambdues edils han agraït la col·laboració de la Regidoria de Cultura, en cedir aquest espai per a realitzar la jornada de hui, així com al restaurant “El Cantó del Palasiet” i al chiringuito “El Arrecife”, en el qual posteriorment s’ha realitzat un esmorzar per a tots els participants del màster.

Pin It on Pinterest