Select Page

El Club Esquí Nieve Altea ha organitzat enguany quatre viatges a les estacions d’esquí de Baqueira Beret, La Molina, Sierra Nevada i com a novetat, Val Thorens, en els Alps. Aquestos viatges es realitzaran durant els mesos de novembre a març. L’activitat compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea, a través de la Regidoria de Joventut i Esports.

En la presentació de la campanya l’edil de Joventut i Esports, Pere Barber, ha estat present amb Juanjo Serrano i Stefani Lavarde, president i secretària del Club Esquí Nieve Altea, respectivament.

Juanjo Serrano ha informat sobre els detalls tècnics dels quatre viatges que ha organitzat el club, i ha afegit que les excursions no tenen límit d’edat.

La temporada comença amb el viatge del 30 de novembre al 8 de desembre a l’estació d’esquí de Val Thorens, en els Alps. Aquesta excursió inclou el viatge d’anada i tornada amb autobús; allotjament en els Apartaments Le Cheval Blanc, de tres estrelles i a peu de pista; forfait durant els sis dies en l’estació i les taxes d’estada. Aquest viatge té un preu inicial de 383 euros que, com ha explicat el president del Club, “pot variar en funció de la grandària triada dels apartaments”.

Del 27 de gener a l’1 de febrer de 2019 s’ha programat una excursió a Baqueira Beret amb un preu de 530 euros per a adults en habitació triple i de 560 euros per a adults en habitació doble. El viatge inclou per als cinc dies, allotjament en l’Hotel Tryp Vielha Baqueira & Spa de quatre estrelles; mitja pensió amb desdejuni i sopar; forfait; assegurança d’accidents per a la pràctica d’esquí o snow i el transport d’anada i tornada amb autobús de cinc estrelles. Tal com explicava Juanjo Serrano, “aquesta eixida està pensada com un viatge familiar i més assequible, perquè ve amb tot inclòs”.

Per a finals de febrer i març estan previstos dos viatges. El primer es realitzarà del 24 de febrer a l’1 de març a l’estació d’esquí de La Molina, amb un preu de 470 euros, que inclou, com a novetat enguany, una excursió a Andorra. Aquest viatge comprèn per als cinc dies, allotjament en l’Hotel Sercotel & Spa La Collada, de quatre estrelles i a peu de pista; mitja pensió amb desdejuni i sopar, i 2 hores diàries de classes en les pistes amb esmorzar. A més, inclou forfait, lloguer d’esquí, guarda esquís, assegurança d’accidents i el transport d’anada i volta amb autobús.

El quart viatge, amb motiu del tancament de la temporada, s’ha organitzat en cap de setmana, del 8 al 10 de març, a Serra Nevada, per 220 euros, que inclou l’estada en l’Hotel Urban Dream Granada, de quatre estrelles; desdejuni i sopar del dissabte i desdejuni del diumenge, a més del forfait per als dos dies en l’estació de Serra Nevada, assegurança d’accidents i transport d’anada i tornada amb autobús de cinc estrelles.

Per a més informació, Estefani Lavarde ha indicat que “els interessats es poden dirigir a qualsevol integrant del Club i al Centre Juvenil d’Altea, així com als de Alfàs del Pi, Finestrat i La Nucia”. També es pot accedir a la pàgina web www.clubesqui-nievealtea.com, telefonant al 965 84 13 34, o a través de la pàgina de Facebook del Club, amb informació més detallada.

El president del Club d’Esquí Altea ha agraït a la Regidoria de Joventut i Esports de l’Ajuntament d’Altea, “l’ajuda i col·laboració en l’organització d’aquestos viatges”. Finalment, Pere Barber, ha animat als alteans i alteanes interessades en l’esquí a gaudir d’aquest esport amb la variada oferta presentada pel Club Esquí Nieve Altea.

Pin It on Pinterest