Select Page

Davant la bona acceptació que ha tingut el nou format per als pressupostos participatius, la regidoria de participació ha decidit ampliar el termini de presentació de propostes fins el proper 21 d’octubre. “D’aquesta manera  podem fer més jornades de participació per informar del nou format i així ajudar a que arribe a moltíssima més gent. Es tenen previst xarrades als col·legis, instiututs i el Mercat Central , on ja anirem especificant les dades” ha explicat la regidora d’àrea, Mari Laviós.

A més, la regidora ha aprofitat per recordar que poden fer arribar les seues propostes a través de la web www.alteaparticipa.es o bé, per registre d’entrada en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà o en l’Extensió Administrativa d’Altea la Vella. Al mateix temps, ha matisat que “en  les propostes que es presenten no cal que adjunten cap documentació, el que es pretén és que la ciutadania exprese la idea de cóm imagina que podria estar millor Altea, és a dir, que ens diga quines coses troba a faltar que farien d’Altea un poble millor”.

Pin It on Pinterest