Select Page

Demà dijous, 27 de setembre, a les 19: 30h a la Casa de Cultura tindrà lloc la conferència “Escombraries Marines; una marea global fora de control “a càrrec de Daniel Rollieri, director de l’Associació Ambient Europeu. Així ho ha donat a conèixer l’edil de Medi Ambient i Pesca, Beatriu Nomdedéu.

Com ha explicat l’edil d’àrea, “els objectius de la conferència són comprendre les dimensions social, econòmica i ambiental dels residus marins en el món; presentar exemples i accions concretes d’empreses, iniciatives i projectes, compromesos amb el canvi i exposar possibilitats d’acció per contribuir a la solució del problema, entre d’altres “.

La presentació “Escombraries Marines; una marea global fora de control “de l’Associació Ambient Europeu conté materials audiovisuals, informació i dades de tot el món que fan d’ella una bona eina de divulgació. S’enfoca no només en les característiques i diversos impactes de les escombraries marines -medi ambient, economia, turisme, despesa pública, salut, etc.-, sinó també en iniciatives que apunten a la recerca de solucions”.

Beatriu Nomdedeu ha convidat la població a assistir a la conferència.

L’Associació Ambient Europeu (AAE) és una organització sense ànim de lucre dedicada a la protecció del medi ambient mitjançant projectes basats en la creació de consciència social sobre problemes ambientals i en la capacitat dels ciutadans per contribuir a la seua solució.

L’Associació Ambient Europeu promou a Espanya i a la regió mediterrània la realització d’accions dirigides a la creació de la consciència social necessària per contribuir a reduir la quantitat de residus que arriben al mar.

Pin It on Pinterest