Select Page

“Prepara’t per al nou curs” és la nova iniciativa formativa de la regidoria de Joventut i Esports i Projectes Educatius Altea que tindrà lloc el dissabte 29 de setembre a les 11:00h al Centre Juvenil. La jornada està destinada a joves d’entre 12 i 17 anys.

En el transcurs de la mateixa es mostrarà als assistents com organitzar l’espai i temps; tècniques d’estudi; estratègies de motivació; activitats de memorització i dinàmiques de cohesió de grup.

Com ha explicat l’edil de Joventut, Pere Barber, el curs és gratuït per als assistents i el nombre de places és limitat, “pel que anime als interessats en assistir a aquesta jornada a que s’inscriguen el més aviat possible. S’atendran les peticions per rigorós ordre d’inscripció”.

Les inscripcions s’han de realitzar als telèfons 646 251 224 i 619 021 920.

Pere Barber ha animat a la participació “ja que es tracta d’una jornada important tant pel contingut que es va a tractar, com pel moment en què es realitza, tot just iniciat el curs escolar”.

Pin It on Pinterest