Select Page

Les jornades gratuïtes tindran lloc el pròxim 5 i 6 d’agost a la platja de l’Olla

La Regidoria d’Esports, dirigida per Pere Barber, ha anunciat una activitat gratuïta a la platja de l’Olla que consisteix en una regata competitiva (en les quals podran participar joves d’entre 12 i 17 anys) i una Gymkhana amb caiac familiar (parella d’adults amb xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys). Aquestes jornades d’oci es realitzaran divendres que ve, 5 d’Agost de 17 a 19 hores i la Gymkhana familiar el dissabte 6 d’agost a 11 a 13 hores. Totes dues activitats estan situades a la platja de l’Olla

Aquesta activitat està organitzada la Regidoria d’Esports d’Altea i Projectes Educatius Altea. Les inscripcions són gratuïtes i amb aforament imitat per ordre d’inscripció.

Per a participar en l’activitat és necessari escanejar el codi QR del cartell, del qual hi haurà més informació, o al telèfon 604400213.

Com a responsable d’àrea, Barber ha animat als joves i famílies d’alteanes i alteans a participar en les activitats: “la Regidoria d’Esports d’Altea convida aquesta activitat lúdica, saludable i diferent, perquè els joves i famílies gaudisquen de la mar i la flora de la zona, la coneguen millor i es fomente l’esport” ha conclòs.

Pin It on Pinterest