Select Page

El Club Rítmica Altea, en col·laboració amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altea, ha organitzat una jornada de preparació física amb la campiona olímpica a Tòquio 2020, Erika Zafirova, i Tsveltina Kirilova, preparadora física de l’equip nacional búlgar.

Aquesta formació, dirigida tant a entrenadores com a gimnastes, se celebrarà diumenge que ve, 26 de febrer, al Palau d’Esports d’Altea de 9.30 a 14.30 hores. Les places són limitades i les inscripcions es poden realitzar en el següent enllaç: https://forms.gle/iAiueQcqs718YvLGA.

“Anime a gimnastes i entrenadors a participar en aquesta interessant jornada en la qual es podrà aprendre molt de les tècniques que s’empren en l’equip nacional búlgar de gimnàstica i d’una esportista d’alta competició com és Erika Zafirova, que va aconseguir ser campiona olímpica en els últims Jocs. Una oportunitat única”, ha comentat el regidor d’Esports, Pere Barber.

Pin It on Pinterest