Select Page

El període d’inscripcions romandrà obert del 17 de setembre al 5 d’octubre

L’edil d’Esports, Pere Barber, ha anunciat la posada en marxa de les Escoles Esportives Municipals 2018-2019, les inscripcions es podran materialitzar en les oficines de Joventut i Esports de la Ciutat Esportiva, Centre Cultural Juvenil, de 8 a 14 h de dilluns a divendres, des del proper dilluns 17 de setembre al 5 d’octubre.

“Handbol, Futbol, ​​Bàsquet, Voleibol, Pilota Valenciana, Gimnàstica Rítmica, Golf, Hípica, Tennis, Escacs, Pàdel, Tennis de Taula, Hapkido, Taekwon-do / ITF i Wing-Kids Kung Fu són les modalitats esportives que durant el present curs podran practicar els xiquets i xiquetes a Altea”; ha detallat el regidor, que ha explicat que “els cursos de les Escoles Esportives estan previstos fins a la categoria Aleví, a excepció de la Gimnàstica Rítmica, a partir dels 12 anys els xiquets  i xiquetes són derivats als clubs esportius del municipi, els quals els integren en els seus equips “.

“A més, hi ha la possibilitat de practicar l’esport elegit sense estar federat o estant si es vol participar en competicions durant els caps de setmana”; ha puntualitzat l’edil de Joventut i Esports.

Pere Barber ha conclòs animant a inscripció a les Escoles Municipals, “perquè presenten una àmplia oferta esportiva i una oportunitat per practicar esport. Una cosa que és molt import per complementar el desenvolupament infantil i juvenil”.

 

CursosDeportivos2018-19_VAL

Pin It on Pinterest