Select Page

La regidora d’Agricultura, Beatriu Nomdedeu, ha anunciat la posada en marxa d’un curs d’agricultura ecològica que es celebrarà al llarg de sis sessions els dies 26 de juliol; 6, 13 y 20 de setembre y 4 y 11 d’octubre. El curs s’impartirà en horari de 19 a 21 hores a l’hort del Barranquet (Av. Juan Alvado). El curs és gratuït i no cal inscripció, els interessants han d’assistir a l’hora i al lloc indicats.

El curs serà impartit per l’empresa especialitzada Agricolia, gestionada per José Manuel Bisetto, i està adreçat a tota la ciutadania que vullga ampliar coneixements en este àmbit i adquirir noves tècniques de producció agrícola en la seua vessant ecològica.

A través del curs es dotarà d’instruments formatius als participants al voltant de l’agricultura ecològica, com una alternativa sostenible per al desenvolupament agro-econòmic i cultural d’Altea. La regidora ha avançat els continguts que abordarà el curs, com ara la creació d’un hort, la nutrició del sòl a través del compostatge i la fertilització, plantes de temporada, control plagues i tractaments i una última part de tutorització i seguiment.

La responsable de l’àrea d’Agricultura municipal explicava els objectius d’este curs, “el que pretenem amb este tipus d’activitats és recuperar l’interés dels més joves i la població en general pel cultiu de la terra. Altea ha perdut una part important de la seua població agrícola, i a través de cursos com este apostem per tornar a vincular a la població amb la terra i el seu cultiu”.

Encara que el curs es va iniciar el passat 26 de juliol, des de la Regidoria de Medi ambient i Agricultura, s’anima a qualsevol alteà interessat a participar en les sessions pendents del curs al fet que s’inscriga.

Pin It on Pinterest