Select Page

La patronal hotelera HOSBEC ha publicat les dades d’ocupació de la primera quinzena d’agost. Tot i la baixada generalitzada a tota la Costa Blanca, l’ocupació a Altea marca les millors dades de la província amb un 97,90%, superant en més de tres punts el percentatge del mateix període de 2017, en el qual es va aconseguir una xifra de 94,50%.

Segons dades de HOSBEC, l’ocupació mitjana del conjunt d’hotels a la província d’Alacant, incloent les dades de Benidorm, ha quedat establerta en el 90,2% per aquesta primera quinzena d’agost, destacant el pes que el mercat nacional té en la Costa Blanca en aquesta època de l’any, sent espanyols més de les tres quartes parts dels turistes allotjats en hotels.

La regidora de Turisme, Anna Alvado, manifestava que “són unes dades excel·lents, no només no baixa el nostre percentatge d’ocupació com a la resta de la província, sinó que a més experimenta una pujada de més de 3 punts respecte a l’any passat, que ja va ser magnífic”. Alvado ha volgut “agrair al sector d’allotjaments alteà i al departament de Turisme de l’Ajuntament d’Altea, la gran tasca que estan realitzant perquè aquests resultats siguin una realitat. Cal no abaixar la guàrdia i continuar treballant perquè Altea seguisca sent una destinació turística atractiu, diferenciat i sostenible”.

La responsable municipal de Turisme ha avançat que “al mes de setembre es publicaran les dades definitives d’ocupació i les xifres de les atencions a turistes durant el mes d’agost tant a la Tourist Info Altea com al Punt Informació habilitat a la Plaça de l’Església”.

Pin It on Pinterest